Læs mere:

Gen. 3 silikone brystpumpe og babyflasketop i en praktisk kombination! Pump ud direkte i silikoneflasken med pumpen, og udskift derefter pumpehovedet med sutteflaskehovedet, så nemt!!

Haakaa Generation 3 har det samme enkle og effektive brystpumpedesign, som du kender og elsker, med den undtagelse, at du nu kan pumpe direkte i sutteflasken for nemt at kunne give det til den lille eller til opbevaring! Med et hurtigt drej på toppen kan du ændre din brystpumpe til en sutteflaske.

Denne kompakte pumpe- og sutteflaske kombination er fremstillet af 100% medicinsk godkendt silikone og ikke-giftig PP i fødevarekvalitet og er perfekt til langdistanceflyvninger eller bilture eller simpelthen hvor som helst du gerne vil pumpe ud hurtigt og diskret.

Sutteflaske tutten der er inkluderet i dette sæt, er en Slow Flow-sut.

Læs mere:

Den er lavet af 100% medicinskgodkendt silikone, hvilket gør den unikt blød og sikker for din baby. Det er let for små hænder at holde, og fordi silikonen er slagfast, er der ingen grund til at bekymre sig om den går i stykker.

Den mest spændende egenskab ved vores silikone babyflaske er, at den er fuldt kompatibel med vores 3. brystpumpe og resten af ​​vores silikoneflaskeudstyr! Med et hurtigt vrid på toppen kan du bytte din babyflaske-top ud med ethvert af vores sortiment af valgfrie udskiftelige tilbehør (hver sælges separat).

Læs mere:

Gen. 3 glas sutteflasken er designet til at give den mest naturlige madoplevelse muligt for dig og din baby. Den ortodontiske tommelfingerformede tut efterligner formen på en mors brystvorte under amning, og forskydningspositionen giver dig mulighed for at made din baby uden at vende flasken helt om. Vores glasflasker er lavet af temperaturbestandigt, hvilket gør dem sikre til opvarmning og frysning og perfekte til opbevaring af udpumpet modermælk!

Læs mere:

Hvis du vil beskytte din Haakaa brystpumpe mod unødvendigt spild og holde din dyrebare modermælk sikker, er Haakaa silikone brystpumpehætte den ideelle løsning. Vores brystpumpehætte er lavet af 100% madkvalitetssilikone. Passer perfekt over toppen og forsegler din pumpe så den holdes fri for støv og andre luftbårne partikler. Den forbliver derved ren og hygiejnisk mellem brug!